Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Λέρος: Εφιάλτης για μωρό 15 μηνών στα δόντια λυκόσκυλου - Το αγγελούδι μεταφέρθηκε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Λέρος: Εφιάλτης για μωρό 15 μηνών στα δόντια λυκόσκυλου - Το αγγελούδι μεταφέρθηκε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!Ο σκύλος που ανήκει στην οικογένεια τραυμάτισε το κοριτσάκι στα γεννητικά όργανα και την κάτω κοιλιακή χώρα - Τι φοβούνται οι γιατροί...

Μαρτυρικές στιγμές βίωσε ένα κοριτσάκι 15 μηνών από τη Λέρο, το οποίο χθες το πρωί (23-07-2014) κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στα σαγόνια αγριεμένου λυκόσκυλου. Σύμφωνα με τις...
πρώτες πληροφορίες, το μανιασμένο ζώο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια, κατακρεούργησε το άτυχο μωρό στα γεννητικά όργανα και στην κάτω κοιλιακή χώρα.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου και εν συνεχεία λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του, αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Κω, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος, και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο πατέρας του άτυχου μωρού, (Π.Φ.) είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στο 588 ΤΕ. Το μικρό κορίτσι υποβλήθηκε σε εγχείρηση, έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο δεν αποκλείεται το χειρουργείο αυτό να είναι το πρώτο μιας επίπονης σειράς επεμβάσεων για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου