Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Αίθριος ο καιρός στη Χίο σήμερα Πέμπτη 31/7


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στη Βόρεια Ελλάδα και τη Βόρεια Θεσσαλία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Μυρτώο Πέλαγος και το Δυτικό Κρητικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Πέμπτη 31/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
26 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Αττική
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στο Σαρωνικό βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως σχεδόν μέτριοι.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη δυτική-κεντρική Μακεδονία. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία πιθανόν να είναι έντονα.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και το βράδυ στα δυτικα βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς. Βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 αργότερα βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 36 και κατά τόπους στα νότια έως 37 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου