Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μια καμπάνια κατά του AIDS που... κολάζει! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Μια καμπάνια κατά του AIDS που... κολάζει! (ΦΩΤΟ, VIDEO)«Αγαπήστε τη ζωή, μη μετανιώνετε». Αυτόν τον τίτλο επέλεξε η Aide Suisse κατά του Aids αλλά δεν περίμενε πως το video και οι αφίσες με τα ζευγάρια που κάνουν σεξ, θα σοκάρει τόσο πολύ τους "κρύους" κατά τ’ άλλα Ελβετούς.

Οι άκρως τολμηρές αφίσες έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Ελβετίας μόλις χθες, Δευτέρα, αν και η καμπάνια «μετράει» σχεδόν δυο μήνες.

Οι ελβετικές αρχές θέλησαν με αυτό τον τρόπο να...
ευαισθητοποιήσουν τους πάντες για τη χρήση προφυλακτικού. Δείχνουν πέντε ζευγάρια ηλικίας 20 έως 52 ετών, ομοφυλόφιλα και ετερόφυλα, να κάνουν έρωτα.





Αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που χάνουν το δάσος και βλέπουν μόνο το δέντρο. Σε καμία περίπτωση η καμπάνια δεν θυμίζει πορνό. Είναι σαφές ότι οι εμπνευστές της θέλησαν με αναμφίβολα ηχηρό τρόπο να στείλουν μήνυμα πως το προφυλακτικό σώζει ζωές.





Όμως πολλοί, κυρίως γονείς, άνθρωποι που κάποτε ερωτεύτηκαν, άνθρωποι που έκαναν παιδιά και θέλουν να τα βλέπουν υγιή, αντέδρασαν και θεώρησαν πως οι αφίσες κάνουν κακό στα... παιδιά τους. Για τη στενομυαλιά τους, ούτε λόγος βέβαια.

Το video της καμπάνιας, όπου τα πέντε ζευγάρια, κάνουν σεξ, έχει «ντύσει» μουσικά το τραγούδι της Εντίτ Πιάφ Rien de Rien, αφού το σλόγκαν είναι «LOVE LIFE - ne regrette rien».





Πηγή: Liberation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου