Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κάντε το τεστ και βαθμολογήστε τη στύση σας!

Κάντε το τεστ και βαθμολογήστε τη στύση σας!Αποτελεί την πιο συνηθισμένη σεξουαλική δυσλειτουργία στους άνδρες.

Ωστόσο είναι μια από τις παθήσεις με την ελλιπέστερη διάγνωση και ιατρική θεραπεία, καθώς μόνο το 9% αυτών των ανθρώπων έχει ουσιαστικά ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Ένας στους πέντε άνδρες, έχει έρθει αντιμέτωπος σε κάποια φάση της ζωής τους με την...
Πρόωρη Εκσπερμάτιση, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από όσους αντιμετωπίζουν Στυτική Δυσλειτουργία. Πρόκειται για περίπλοκη ιατρική πάθηση για την οποία ευθύνονται διάφοροι παράγοντες και περιγράφεται ως σύντομος χρόνος εκσπερμάτισης, με χαμηλή ή ανύπαρκτη αίσθηση ελέγχου εκσπερμάτισης και με αρνητικές προσωπικές επιπτώσεις.

Πρόκειται για περίπλοκη ιατρική πάθηση για την οποία ευθύνονται διάφοροι παράγοντες και περιγράφεται ως σύντομος χρόνος εκσπερμάτισης, με χαμηλή ή ανύπαρκτη αίσθηση ελέγχου εκσπερμάτισης και με αρνητικές προσωπικές επιπτώσεις.
 
Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Ινστιτούτου Ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ είναι πραγματικά σημαντικό για όσους άνδρες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και θέλουν να το ξεπεράσουν μπορέσουν να μιλήσουν με τον γιατρό τους επειδή είναι ο μόνος τρόπος, για να τεθεί η σωστή διάγνωση και να οριστεί η αποτελεσματική θεραπεία. 
 
Υπάρχουν, επίσης, ορισμένα εργαλεία που μπορούν να  βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα ταμπού και την αμηχανία: για παράδειγμα, το Διαγνωστικό Τέστ για την ΠΕ (PEDT) αποτελεί έναν απλό τρόπο προσδιορισμού του προβλήματος απαντώντας σε πέντε (5) μόνο ερωτήσεις.
 
 
Πόσο δύσκολο σας είναι να καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση;
 
Καθόλου δύσκολο
Κάπως δύσκολο
Μέτρια δύσκολο
Πολύ δύσκολο
Εξαιρετικά δύσκολο
 
 Πόσο συχνά φτάνετε στην εκσπερμάτιση νωρίτερα από ότι θα θέλατε;
 
Σχεδόν ποτέ / Ποτέ
Λιγότερες από τις μισές φορές
Σχεδόν τις μισές φορές
Περισσότερες από τις μισές φορές
Σχεδόν πάντα / Πάντα
 
 Πόσο συχνά φτάνετε στην εκσπερμάτιση με πολύ μικρό σεξουαλικό ερεθισμό;
 
Σχεδόν ποτέ / Ποτέ
Λιγότερες από τις μισές φορές
Σχεδόν τις μισές φορές
Περισσότερες από τις μισές φορές
Σχεδόν πάντα / Πάντα
 
Αισθάνεστε εκνευρισμό, επειδή εκσπερματίζετε νωρίτερα από ότι επιθυμείτε;
 
Καθόλου
Ελαφρώς
Μέτρια
Πολύ
Πάρα πολύ
 
Πόσο σας ανησυχεί ότι η πολύ γρήγορη εκσπερμάτισή σας αφήνει τη σύντροφό σας σεξουαλικά ανικανοποίητη;
 
Καθόλου
Ελαφρώς
Μέτρια
Πολύ
Πάρα πολύ
 
Αν το αποτέλεσμα είναι μικρότερο από ή ίσο με 8 υποδηλώνει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πάσχετε από Πρόωρη Εκσπερμάτιση. Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή επικοινωνήστε με έναν ειδικό για μια ενδελεχή εξέταση σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι σχετικά με τον χρόνο ή / και τον βαθμό της εκσπερμάτισής σας.
 
Από 9 έως 10 υποδηλώνει ότι θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό για περαιτέρω εξέταση και αξιολόγηση.
Μεγαλύτερο ή ίσο με 11 υποδηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από Πρόωρη Εκσπερμάτιση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή επικοινωνήστε με έναν ειδικό για μια πλήρη και σωστή διάγνωση.
 
Προσοχή μη κάνετε μόνοι σας διάγνωση και καταφύγετε σε αυθαίρετες θεραπευτικές λύσεις. H συμβολή του ειδικού γιατρού είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου