Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Το προφίλ των αντιπάλων του ΠαναθηναϊκούΟ Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ολλανδική Αϊντχόφεν, την πορτογαλική Εστορίλ και τη ρωσική Ντινάμο Μόσχας στον 5ο όμιλο του Europa League.

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Μία ομάδα την οποία γνωρίζει καλά ο...
Γιάννης Αναστασίου και σίγουρα δεν τρομάζει τον Παναθηναϊκό. Η PSV είναι σε πτώση τα τελευταία χρόνια και έχει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα από την περίοδο 2007/08.

Στον πάγκο της είναι μία μεγάλη δόξα του παρελθόντος, ο Φιλίπ Κοκού ενώ από το ρόστερ της ξεχωρίζουν ο επιθετικός Ντε Γιονγκ, ο διεθνής Ολλανδός Βιλιάλντουμ και το νέο απόκτημα της ομάδας ο Μεξικανός Αντρέ Γκουαρδάδο.

Εστορίλ (Πορτογαλία)

Ομάδα με πολύ μικρή ιστορία στην Ευρώπη αν και ιδρύθηκε πριν από 75 χρόνια. Η πρώτη της παρουσία ήταν πέρυσι όταν έφτασε στους ομίλους του Europa League και φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Προπονητής της είναι ο Χοσέ Κουσέιρο και δεν έχει κάποιο μεγάλο αστέρι στις τάξεις της.

Ντινάμο Μόσχας (Ρωσία)


Η πρώην ομάδα του Γκόρντον Σίλντενφελντ θα βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού. Στο ρόστερ της έχει μεγάλα αστέρια όπως ο Βαλμπουενά, ο Ζιρκόφ και ο Ντενίσοφ.

Από το τέταρτο γκρουπ ήταν η δυσκολότερη αντίπαλος και είναι ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου