Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ξέρουν ποιος είναι ο Αλβανός serial killer – Έρευνες και στην Αλβανία

Ξέρουν ποιος είναι ο Αλβανός serial killer – Έρευνες και στην ΑλβανίαΤουλάχιστον τέσσερα άτομα φαίνεται ότι έχει σκοτώσει ο Αλβανός φαντομάς που επί χρόνια κυκλοφορούσε ελεύθερος και σκότωνε ηλικιωμένους ανθρώπους σε πολείς της επαρχίας και στα νησιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit το όνομα του φαντομά φαίνεται πως είναι Έντμοντ Παπαγιάν. Στη χώρα μας φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε τουλάχιστον επτά ονόματα και έτσι κατάφερνε να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Ο Αλβανός που κατηγορείται ότι...
σκότωσε την 59χρονη εικαστικό Π. Σασάνη στη Νάξο φαίνεται ότι είναι υπεύθυνος για ακόμη τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων ανθρώπων στην Αρκαδία και τη Μεσσηνία.

Ο κακοποιός ταυτοποιήθηκε από ίχνη dna και δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν τόσο στους χώρους του σπιτιού όσο και στην καρέκλα όπου βρέθηκε δεμένη, νεκρή η άτυχη 59χρονη

Από τα στοιχεία αυτά φαίνεται πως ο ίδιος άνθρωπος εμφανιζόμενος ως περιστασιακός εργάτης κέρδιζε την εμπιστοσύνη ηλικιωμένων ατόμων που έμεναν μόνα τους και στη συνέχεια έκανε τα εγκλήματα.

Τα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι ο δράστης κατάφερε να φύγει από το νησί της Νάξου και έτσι τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στην πατρίδα του. Για τον λόγο αυτό έχουν ενημερωθεί μέσω Ιντερπολ οι Αλβανικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου