Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μικρολίμανο: Συνέλαβαν τον αλβανό μακελάρη σε υπόγειο στου Γουδή - Κοιμόταν αγκαλιά με το καλάσνικοφ

Μικρολίμανο: Συνέλαβαν τον αλβανό μακελάρη σε υπόγειο στου Γουδή - Κοιμόταν αγκαλιά με το καλάσνικοφ- Συνελήφθη ο Αλβανός που μπήκε πυροβολώντας σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο
- Άνδρες της ΕΚΑΜ έκαναν επιχείρηση λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε διαμέρισμα στου Γουδή
- Πάνοπλοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδηγούν στη ΓΑΔΑ
- Μαζί με τον δράστη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ακόμη ένα άτομο


Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν άνδρες της ασφάλειας μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ, με απόλυτη μυστικότητα έκαναν...
επιχείρηση στου Γουδή για την σύλληψη του μανιακού πιστολέρο ο οποίος κρυβόταν σε υπόγειο διαμέρισμα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασαν στον ύπνο!


Τέσσερις μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός με το Καλάσνικοφ, ο Αρμπέρ Μπάκο  εντοπίστηκε να κοιμάται μαζί με συνεργό του σε υπόγειο διαμέρισμα στου Γουδή.



Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και λίγο μετά τη μία με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν
Ανδρες της ΕΚΑΜ σε παλιότερη επιχείρηση
Ανδρες της ΕΚΑΜ σε παλιότερη επιχείρηση

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε αξιόπιστη πληροφορία στην Ασφάλεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως όντως ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Μαζί με τον Αρμπέρ Μπάκο οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη ένα άτομο
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα πιάνοντας κυριολεκτικά στο ύπνο τον Αλβανό ο οποίος κοιμόταν αγκαλιά με το όπλο του. Με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό.

Ήδη ο Αρμπερ Μπάκο που κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση με τους 15 τραυματίες στο Μικρολίμανο, αλλά και για ακόμη 3 επιθέσεις.

Έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης οι άνδρες της ΕΚΑΜ
Στη μια από αυτές στο Μεταξουργείο έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει σε μπαρ στην οδό Μιχαλακοπούλου και λίγο μετά σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου