Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Δεμένα τα πλοία λόγω των ανέμων - Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

Δεμένα τα πλοία λόγω των ανέμων - Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη

Λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από Πειραιά για Κρήτη, Κυκλάδες Δωδεκάνησα και τα νησιά του βορειοανατολικού αιγαίου.

Ανάλογα με τον καιρό θα εξεταστεί αν φύγουν τα βραδινά πλοία από...
Πειραιά για Κρήτη. Στο Σαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια με δελφίνια αλλά μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα - Σαλαμίνα. Δεν φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστή η γραμμή Αγία Μαρίνα - Στείρα.

Θα εκτελεστεί το μεσημεριανό δρομολόγιο από τον Βόλο για τις Σποράδες. Απαγορευτικό απόπλου από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη. Κλειστή η γραμμή Καβάλα -Πρίνου, ενώ έγιναν τα δύο μεσημεριανά δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή - Θάσος. Εκτελούνται τα δρομολόγια Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα.

Δεν φεύγουν τα πλοία από Κυλλήνη προς Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο ενώ κλειστή είναι η γραμμή Ρίο - Αντίρριο. Το Λιμενικό σώμα συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν την αναχώρηση τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους πρακτορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου