Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Βολές Μηταράκη για ενδεχόμενη αύξηση ΦΠΑ στα νησιά

Βολές Μηταράκη για ενδεχόμενη αύξηση ΦΠΑ στα νησιά«Ο Βαρουφάκης να διευκρινίσει τις προθέσεις της κυβέρνησης»


Βολές κατά της κυβέρνησης και του Γιάννη Βαρουφάκη, εξαπολύει ο βουλευτής Χίου με τη Ν. Δημοκρατία Νότης Μηταράκης, για το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, καθώς όπως υποστηρίζει η επιστολή του υπ. Οικονομικών στο Eurogroup, «ανοίγει εκ νέου το θέμα» που...
η προηγούμενη κυβέρνηση είχε καταφέρει να βγάλει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση, παρά τις επίμονες και συστηματικές πιέσεις της τρόικας, είχε καταφέρει να βγάλει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά. Δυστυχώς, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την σημερινή επιστολή Βαρουφάκη στο Eurogroup το ανοίγει εκ νέου, με δική της, μάλιστα, ευθύνη», δήλωσε ο κ. Μηταράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το περιεχόμενο της επιστολής Βαρουφάκη.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν βρισκόμαστε ενώπιον ειλημμένων κυβερνητικών αποφάσεων, γιατί κάτι τέτοιο θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τη νησιωτική Ελλάδα και θα προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά», τόνισε ο βουλευτής Χίου και κάλεσε τον κ. Βαρουφάκη «να διευκρινίσει τις προθέσεις της κυβέρνησης και να μην λάβει καμία απόφαση – δέσμευση, που θα πλήξει τα νησιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου