Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πώς θα αλλάξεις.... διαστάσεις στο σπίτι σου; Έξυπνα τρικς!

Yπάρχουν μυστικά για να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει μεγαλύτερο;

Και όμως, μερικές έξυπνες ιδέες δίνουν άλλη...
διάσταση στο χώρο σου!


Λευκό παντού! Το λευκό χρώμα ακόμη και στο πάτωμα μεγαλώνει ένα χώρο αφού τον φωτίζει. Για το λόγο αυτό όσο πιο μικρός είναι ο χώρος σου τόσο πιο ανοιχτά χρώματα πρέπει να επιλέγεις, όπως οι υπέροχες αποχρώσεις του λευκού.




Έξυπνο κάθισμα! Μια ιδέα εξοικονόμησης χώρου είναι και αυτή όπου ο σχεδιαστής πολύ έξυπνα προσάρμοσε το κεφαλόσκαλο και το μετέτρεψε σε πάγκο που μπορείς ακόμη και να καθίσεις εξοικονομώντας χώρο που θα έπιανε ένα τραπεζάκι σαλονιού ή ένας καναπές.




Ξέχνα το τραπεζάκι του σαλονιού! Συνήθως τα τραπεζάκια του σαλονιού καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο. Αντί γι' αυτό λοιπόν μπορείς να τοποθετήσεις ατομικά δίπλα στον καναπέ που δεν περιορίζουν το σαλόνι σου.




Επέκταση προς τα έξω! Εάν έχεις μεγάλη βεράντα ή χώρο που μπορείς να εκμεταλλευτείς, μια τζαμαρία θα λειτουργήσει ως επέκταση κάποιου δωματίου όπως η κουζίνα, το καθιστικό ή κάποιο υπνοδωμάτιο.




Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι! Είναι το παν. Η αποθήκευση είναι πάντα μεγάλο πρόβλημα καθώς απαιτεί χώρο. Το να τοποθετήσεις έναν καναπέ στο σαλόνι σου που από κάτω έχει χώρο και σου επιτρέπει να τοποθετήσεις κουτιά με αντικείμενα όπως τα cd σου κ.ά. είναι μια έξυπνη αποθηκευτική λύση!




Εκμεταλλεύσου κάθε γωνιά! Εσοχές στους τοίχους, χώρος κάτω από τη σκάλα; Είναι ιδανικά σημεία για να φτιάξεις βιβλιοθήκες ακόμα και να φτιάξεις ένα μίνι γραφείο!




Κρυφή ντουλάπα! Έχεις κρεβατοκάμαρα χωρίς ντουλάπα; Υπάρχει λύση! Μια τεχνητή εσοχή πίσω από κρεβάτι σου που θα καλύπτεται πολύ έξυπνα με κουρτίνα αποτελεί μια ιδανική λύση για ντουλάπα.




Βγάλε το νιπτήρα από το μπάνιο! Έχεις μικρό μπάνιο και φυσικά ο νιπτήρας σου τρώει χώρο; Τοποθέτησέ τον έξυπνα έξω από το μπάνιο σου σε μια γωνιά του υπνοδωματίου! Ειδικά εάν το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο συνορεύουν θα φανεί σαν έξυπνη συνέχεια του ενός στο άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου