Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η χλιδάτη ζωή μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο

Η χλιδάτη ζωή μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιοΤο πολυτελέστατο σκάφος διαθέτει 165 διαμερίσματα και ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μπορείτε να ταξιδεύετε σε όλον τον κόσμο, χωρίς όμως να εγκαταλείπετε κάθε φορά την άνεση και την ασφάλεια του δικού σας προσωπικού χώρου;

Το κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας...
«World» διαθέτει 165 διαμερίσματα, προσφέροντας στους ιδιώτες τη δυνατότητα να ζήσουν μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο, ταξιδεύοντας στα πιο απομακρυσμένα και τα πιο εξωτικά μέρη στον κόσμο.

Το μήκους 196 μέτρων κρουαζιερόπλοιο θεωρείται ως η μοναδική ιδιωτική, κατοικημένη κοινότητα… θαλάσσης, με τα studio διαμερίσματά του να πωλούνται για πάνω από 1 εκατ. δολάρια και τις σουίτες να κοστολογούνται μέχρι και στα 13 εκατ. δολάρια.

Από τις 165… εν πλω κατοικίες οι 130 ανήκουν σε ιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο, ενώ ένας μικρός αριθμός διατίθεται προς μεταπώληση κάθε χρόνο.



Κι αν οι τιμές ή η ιδέα σας ακούγονται εξωπραγματικές, σύμφωνα με τη MailOnline η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει λίστα αναμονής για κάποια από τα διαμερίσματα, όπως τα τρίκλινα ή το εξάκλινο ρετιρέ που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα.



Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις σπα και γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα 12.000 τίτλων κρασιού. Ακόμη, διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου.



Ο μέσος χρόνος παραμονής των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων στο κρουαζιερόπλοιο κυμαίνεται ανάμεσα στους 3 με 6 μήνες το χρόνο.

Από το 2002 που ξεκίνησε τα ταξίδια της η… πλωτή αυτή πόλη, το «World» έχει επισκεφθεί περισσότερα από 900 λιμάνια σε πάνω από 140 χώρες στον κόσμο.



Φέτος αναμένεται να αναχωρήσει από τη Σιγκαπούρη και να επισκεφθεί τα εξωτικά νησιά της νοτιοανατολικής Ασίας, προτού βάλει πλώρη για Μαλδίβες και Σεϋχέλλες.



Τον Απρίλιο αναμένεται να φτάσει στην Ευρώπη, κάνοντας στάσεις σε πολλές χώρες της Μεσογείου, ενώ τον Αύγουστο θα αναχωρήσει για το Σαουθάμπτον της Αγγλίας. Από εκεί θα κατευθυνθεί προς την Κορνουάλλη, ενώ σειρά θα έχει το Δουβλίνο, οι νήσοι Φερόες, η Ισλανδία και η Γροιλανδία. Πριν τελειώσει η χρονιά, οι κάτοικοι του κρουαζιερόπλοιου θα έχουν επισκεφθεί ακόμη τον Καναδά, τις ΗΠΑ και πολλές χώρες της Νότιας Αμερικής.



Το τελευταίο ταξίδι του 2015 θα είναι στην Ανταρκτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου