Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ανείπωτη τραγωδία λίγες ώρες πριν το Πάσχα: 22χρονος αυτοκτόνησε μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της φίλης του και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο


Ανείπωτη τραγωδία λίγες ώρες πριν το Πάσχα: 22χρονος αυτοκτόνησε μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της φίλης του και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο- Δεν άντεξε τον χαμό της φίλης του, που αυτοκτόνησε την περασμένη Κυριακή και έβαλε τέλος στη ζωή του
 - Ο 22χρονος επέλεξε να "φύγει" με τον ίδιο τρόπο

- Σοκ στη Ρόδο λίγες ώρες πριν το Πάσχα

Ασύλληπτη τραγωδία με πρωταγωνιστές δύο φίλους, μία κοπέλα και ένα αγόρι, μόλις 22 ετών, συγκλονίζει τη Ρόδο, λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση.

Μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της 22χρονης, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ο συνομήλικος φίλος της αποφάσισε...
να βάλει τέλος στη ζωή του, και μάλιστα με τον ίδιο φρικτό τρόπο, προκαλώντας στον εαυτό του ασφυξία.

Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 2, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Ιαλυσού, με μια νάιλον σακούλα στο κεφάλι του.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο ενώ η εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στο σημείο έχει ειδοποιηθεί και ιατροδικαστής για να προχωρήσει στην σχετική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του 22χρονου, ενώ το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός δεν άντεξε την απώλεια της φίλης του και αποφάσισε να την ακολουθήσει στο θάνατο.

Το σημερινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο με αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονιών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στη Ρόδο.

Πηγή: rodiaki.gr, dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου