Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πανελλήνιες: Οι κρίσιμες ημερομηνίες που πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιο

Πανελλήνιες: Οι κρίσιμες ημερομηνίες που πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοιΈνα μήνα πριν τις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2015 και υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που οι υποψήφιοι θα έπρεπε να σημειώσουν αφού θεωρούνται ημερομηνίες - κλειδιά.

Στις αρχές Μαϊου, οι υποψήφιοι θα πάρουν στα χέρια του το δελτίο εξεταζομένου. Με αυτό το δελτίο θα συμμετέχουν στις εξετάσεις. Το δελτίο εξεταζομένου έχει τον αριθμό του εξεταστικού κέντρου.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) θα αρχίσουν τη...
Δευτέρα 18-5-2015.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 19-5-2015.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17-6-2015.

Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα γίνει από 15-6-2015 ως και 26-6-2015.

Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9-6-2015.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 03-06-2015 για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10-06-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου