Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αρκετές νεφώσεις σήμερα Τρίτη 12/5 στη Χίο

Βροχές και καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο και πρόσκαιρα σε περιοχές της Ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου 2015. Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα είναι τοπικά ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 23 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 16 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και από 15 έως 26 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση τις απογευματινές ώρες.

Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση τις απογευματινές ώρες.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Aρκετές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα Τρίτη 12/5, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αττική
Νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου