Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ψήφος εμπιστοσύνης Λουκά Κτιστάκη στο διοικητή του Σκυλίτσειου Γ. Επιτροπάκη

Δωρεά αντικατάστασης των κουφωμάτων Χειρουργικής και Παιδιατρικής κλινικής

Μια δωρεά με βαθύ συμβολισμό επέλεξε να κάνει ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης. Ανέκαθεν αρωγός στις ανάγκες του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου δεν έκρυψε ποτέ και τη συμπάθεια του στη δουλειά που γίνεται από το διοικητή Γιώργο Επιτροπάκη.

Μέσα στο θόρυβο που έχει...
προκληθεί για την πιθανή αντικατάσταση του ο Χιώτης πλοιοκτήτης επέλεξε να κάνει δωρεά την αντικατάσταση των παλιών παραθύρων στην Παιδιατρική και τη Χειρουργική κλινική.

Η εικόνα των πρόσφατα ανακαινισμένων κλινικών τραυματίζονταν ανεπανόρθωτα από τη διαρροή των βρόχινων νερών στα παραθύρια τους. Σύγχρονες και αναβαθμισμένες οι εγκαταστάσεις τους, αλλά τα σφουγγαρόπανα και οι πετσέτες στα παράθυρα για να μαζεύουν τα νερά και να μην πλημμυρίζουν τα δωμάτια.
 
Ο καπετάνιος, με την ανυπολόγιστη κοινωνική προσφορά, αποφάσισε κι εκεί να επέμβει. Απευθύνθηκε στη διοίκηση του Νοσοκομείου, εκείνη υπέδειξε τον τύπο των παραθύρων κι από εκεί κι έπειτα ο διαγωνισμός και η ευθύνη τοποθέτησης ανήκουν στον ίδιο, καμία απολύτως ανάμειξη από τη διοίκηση.

Όσοι είναι σε θέση να ερμηνεύουν τις κινήσεις του καπετάν Λουκά Κτιστάκη αντιλαμβάνονται ότι η απόφαση του να επέμβει με νέα δωρεά στο Νοσοκομείο στέλνει πολλαπλά μηνύματα.

Πρώτον ότι συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Χίου.

Και δευτερευόντως ότι δίνει ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο διοικητή Γιώργο Επιτραπάκη στον πόλεμο που δέχεται αυτό το διάστημα με σκοπό να εξαναγκαστεί σε παραίτηση.

Πηγή: politis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου