Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Στην υγειά σας: Το πιο απλό ρόφημα που θα καθαρίσει τις αρτηρίες σας

Στην υγειά σας: Το πιο απλό ρόφημα που θα καθαρίσει τις αρτηρίες σαςΈρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Atherosclerosis έδειξε ότι ένας συγκεκριμένος χυμός μπορεί να αντιστρέψει και να προλάβει τις υποκείμενες παθολογικές ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, οι οποίες καταλήγουν σε καρδιακές προσβολές και εγχειρήσεις bypass.

Ανησυχείτε για την πιθανότητα να έχετε φραγμένες αρτηρίες και να μην το γνωρίζετε; Η λύση μπορεί να “κρύβεται” στην κουζίνα σας και όχι στο συρτάρι με τα φάρμακα!

Έρευνα που...
δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Atherosclerosis έδειξε ότι ο χυμός από ρόδι μπορεί να αντιστρέψει και να προλάβει τις υποκείμενες παθολογικές ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, οι οποίες καταλήγουν σε καρδιακές προσβολές και εγχειρήσεις bypass.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι ο χυμός από ρόδι μπορεί να σας βοηθήσει να αποφράξετε τις αρτηρίες σας. Τα οφέλη του ροδιού στην αντιμετώπιση καρδιαγγειακών προβλημάτων είναι μεγάλα καθώς είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ μειώνει και την πίεση του αίματος.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο χυμός από ρόδι έχει υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών και βιταμίνης C. Η έλλειψη της συγκεκριμένης βιταμίνης είναι βασική αιτία καρδιαγγειακών παθήσεων.

Πηγή: wellnessbin.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου