Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ελληνική παραλία γυμνιστών στις καλύτερες του κόσμου

Ελληνική παραλία γυμνιστών στις καλύτερες του κόσμουΣτη δεύτερη θέση του top 5

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κατηγοριοποιήσεις τις παραλίες. Μέχρι στιγμής έχουν φτιαχτεί λίστες με τις πιο καθαρές, με τις πιο μεγάλες, με όσες έχουν έκταση χιλιομέτρων, με όσες καλύπτονται από βότσαλο, με όσες κανείς μπορεί να απολαύσει την άμμο και πολλές ακόμη.

Ανάμεσά τους βέβαια υπάρχουν κι εκείνες που έχουν...
ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, αυτές που είναι κατάλληλες για γυμνισμό. Στη νέα λίστα με τις καλύτερες παραλίες για τους λάτρεις του γυμνισμού συγκαταλέγεται, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση και μια ελληνική, και για την ακρίβεια κρητική, με το όνομα Κόκκινη Παραλία.

Little Beach – Μάουι



Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο με κάθε παραλία του να αξίζει μια επίσκεψη. Αν όμως οι επισκέπτες επιθυμούν μια βουτιά χωρίς μαγιό δεν έχουν παρά να επιλέξουν την Μικρή Παραλία ή Little Beach, η οποία αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό για γυμνιστές.

Κόκκινη Παραλία – Κρήτη



Απέχοντας μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα Μάταλα - του ιδανικού προορισμού για τα παιδιά των λουλουδιών την δεκαετία του '70- φαίνεται πως η κόκκινη άμμος και προστατευμένα από ανέμους νερά της προσφέρονται για βουτιές χωρίς μαγιό.

Παραλία Σαμουράι – Αυστραλία




Εκτός από βουτιές και ηλιοθεραπεία η εν λόγω παραλία ενδείκνυται και για σπορ άνευ ένδυσης. Μετά από μια μικρή πεζοπορία διατίθεται για beach volley μέχρι και Frisbee.

Praia do Pinho – Βραζιλία



Ιδανική για όσους επιθυμούν το γυμνισμό αλλά απεχθάνονται τους επιτήδειους κορτάκηδες. Στα ελληνικά το όνομά της σημαίνει παραλία των πεύκων και θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες γυμνιστών στη Βραζιλία. Διαθέτει πανδοχείο γυμνιστών, μπαρ και κάμπινγκ και απαγορεύει την είσοδο σε ελεύθερους άνδρες.

Παραλία της Ταϊτής – Σαιν Τροπέ



Πολλοί ίσως θυμούνται τα φεγγάρια και τις νύχτες τρελές από το ομώνυμο τραγούδι παλαιότερων δεκαετιών με ερμηνεύτρια την Καίτη Γαρμπή. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα είναι πολλοί εκείνοι που τους αρέσει να την βρίσκουνε μαζί στο Σαιν Τροπέ.

Ως ένα από τα ακριβότερα μέρη για διακοπές στον κόσμο, δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην προβλέψει και για μια παραλία γυμνιστών. Η συγκεκριμένη μάλιστα ανήκει στις προτιμήσεις και πολλών επωνύμων ειδικά αυτή την εποχή που οι Κάννες βουλιάζουν λόγω του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου