Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τράπεζες κλειστές: Ειδήσεις για το capital control - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τράπεζες κλειστές: Ειδήσεις για το capital control - Όσα πρέπει να γνωρίζετεΕιδήσεις για τις κλειστές τράπεζες και το capital control.

Τον κατάλογο των τραπεζών που θα είναι ανοιχτές από αύριο Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή για την καταβολή των συντάξεων στους συνταξιούχους ανακοίνωσε η Alpha Bank. Οχυρώνεται πίσω από το capiltal control η κυβέρνηση και τους δίνει μόνο 120€!

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, από αύριο Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή θα ανοίξουν 1000 υποκαταστήματα τραπεζών σε όλη τη χώρα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους εκείνους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ ή χρεωστικές κάρτες.

Και για να μην τους...
ταλαιπωρήσουν, οι συνταξιούχοι αυτοί θα πάρουν 120 ευρώ μετρητά αλλά μόνο αυτά και δεν μπορούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα να πάρουν περισσότερα! Επίσης, οι τράπεζες, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο, δεσμεύονται να βγάλουν στους συγκεκριμένους συνταξιούχους κάρτες. Μόνο που αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα... 

Την ίδια στιγμή, στο Μέγαρο Μαξίμου παρατηρείται κινητικότητα, καθώς στο παρασκήνιο επικρατεί ένας πυρετός συσκέψεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες για να βρεθεί λύση μέχρι τα μεσάνυχτα που λήγει το πρόγραμμα...

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συσκέψεις στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες και στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είναι πυρετώδεις σε μία προσπάθεια αναζήτησης μιας φόρμουλας η οποία θα μπορέσει να άρει το αδιέξοδο και στη χειρότερη περίπτωση να βρεθεί μία φόρμουλα για παράταση του νυν προγράμματος ώστε να μην λήξει τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου