Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Μύκονος: Η ψυχολόγος τους έκανε να ξεχάσουν για λίγο το δημοψήφισμα και τα capital controls - Δείτε το βίντεο από την Ψαρρού!

Μύκονος: Η ψυχολόγος τους έκανε να ξεχάσουν για λίγο το δημοψήφισμα και τα capital controls - Δείτε το βίντεο από την Ψαρρού!Η εντυπωσιακή γυναίκα έκανε την εμφάνισή της στην Ψαρρού και έγινε θέμα συζήτησης...

Είναι από τις γυναίκες που όταν την βλέπεις... ξεχνάς τα δημοψήφισματα και τα capital controls και η διάθεσή σου ανεβαίνει στα ύψη, σε αντίθεση με τον δείκτη τιμών στα σημερινά χρηματίστηρια όλου του κόσμου που παρουσιάζει κατακόρυφη πτώση!

Η Ντομινίκ είναι ένας επαρκής λόγος για να κάθεται ένα...
τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σου επί μονίμου βάσεως παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διήμερο. Η ψυχολόγος εκ Θεσσαλονίκης είπε να προτάξει τα οπίσθιά της και να κάνει πολλά αρσενικά ευτυχισμένα.

Η ξανθιά γυναικα έκανε εμφάνιση στην Ψαρρού φορώντας μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι που άφηνε λίγα στην φαντασία. Η 35χρονη καλλονή απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα του Αιγαίου, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί από καλλίγραμμο νεαρό όταν της το ζήτησε.



Πηγή: mykonoslivetv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου