Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Σάλος στη Ρόδο για 40χρονο που προσπάθησε να ασελγήσει σε 11χρονο αγόρι

Σάλος στη Ρόδο για 40χρονο που προσπάθησε να ασελγήσει σε 11χρονο αγόριΑναστάτωση έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία χωριού στη Νότια Ρόδο, καταγγελία που θέλει έναν 40χρονο σερβιτόρο, ο οποίος έχει σκανδαλίσει στο παρελθόν με τις πράξεις του, να επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα αγόρι, ηλικίας 11 ετών, στον προαύλιο χώρο εκκλησίας!

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο μέρες.
Παρέα τριών ανθρώπων, γνωστών στο χωριό (ο ένας έχει μακρά θητεία και στα δημόσια πράγματα της περιοχής) βρισκόταν σε καφενείο και είδε τον καταγγελλόμενο να κινείται κοντά στην εκκλησία.
Εκεί ήταν μια κάτοικος του χωριού, που διαπίστωσε ότι...
μαζί με τον 40χρονο, ήταν και ένα μικρό παιδί.

Υποψιασμένη από τις φήμες για το παρελθόν του άνδρα, η γυναίκα φέρεται να τους ακολούθησε και όταν διαπίστωσε ότι ετοιμαζόταν να ασελγήσει στο παιδί, που προέρχεται από οικογένεια με προβλήματα,
φώναξε τους τρεις άνδρες, που στην κυριολεξία τον βρήκαν με κατεβασμένα τα παντελόνια!

Το κατατρομαγμένο παιδί έφυγε από το σημείο, ενώ ακολούθησε επεισόδιο.
Το περιστατικό ως και χθες δεν καταγγέλθηκε αρμοδίως στο αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι τρείς άνδρες επρόκειτο να ενημερώσουν την οικογένεια του παιδιού και να προχωρήσουν σε καταγγελία στις αρχές με τη συγκατάθεσή τους,
καθώς, όπως επισημάνθηκε στη "δημοκρατική", η κοινωνία είναι μικρή και προέχει να μην υπάρξει διαπόμπευση του θύματος.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εργοδότης του, ξενοδόχος, που τον απομάκρυνε από την εργασία του.
Συγχωριανοί του καταγγελλόμενου, που φέρονται να ήταν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, υποστηρίζουν ότι έχει προχωρήσει σε ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου