Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αιματηρές συμπλοκές με σιδερόβεργες μεταξύ λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΛΕΣΒΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΠαιδιά και υπερήλικες έτρεχαν να απομακρυνθούν - Δείτε το βίντεο

Νέες αιματηρές συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, σκορπώντας...
τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο γύρω χώρο.

Οι λαθρομετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τα κονταροχτυπήματα και τα κυνηγητά ανάμεσα σε ομοεθνείς τους, γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών.

Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματισθούν δύο από αυτούς από χτυπήματα στο κεφάλι ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα, όπως αναφέρει το lesvosnews.gr



Κατά τ' άλλα ακόμα δύο πλοία με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες φτάνουν στον Πειραιά

Τους περισυνέλεξαν από Σάμο και τη Μυτιλήνη

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει αύριο, στις 6 το πρωί, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταφέροντας λαθρομετανάστες από τη Σάμο και τη Μυτιλήνη

Το πλοίο αφού αποβίβασε χθες στο λιμάνι του Πειραιά 2.488 λαθρομετανάστες, αναχώρησε στις 10 το βράδυ για τη Σάμο, όπου έφθασε σήμερα στις 10 το πρωί.

Από τη λιμάνι της Σάμου αναχωρεί στις 2 το μεσημέρι με προορισμό τη Μυτιλήνη και αφού παραλάβει λαθρομετανάστες θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον Πειραιά.

Στο μεταξύ, στη μία το μεσημέρι, αναχώρησε από τη Μυτιλήνη το καταμαράν «ΤΕRA JET» με σημαία Κύπρου, μεταφέροντας στο λιμάνι του Πειραιά 1.745 λαθρομετανάστες.

Το ταχύπλοο είχε αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι από το λιμάνι της Μυτιλήνης, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει καθώς δύο παιδάκια λαθρομεταναστών παρουσίασαν πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το ταχύπλοο αφού αποβίβασε τα παιδιά που παρέλαβε ασθενοφόρο, κατέπλευσε κανονικά και αναμένεται να φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα περίπου στις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου