Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ασθενής βροχή προβλέπεαι για σήμερα Πέμπτη 24/9 στη Χίο

Λίγες βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και στις Σποράδες να είναι πρόσκαιρα έντονα και επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρά φαινόμενα τα βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και πιθανόν στη Δυτική Στερεά, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015. Το βράδυ στη βορειοδυτική χώρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο, θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ ενισχυόμενοι από τις απόγευματινές ώρες τοπικά σε μέτριους 5 μποφόρ και το βράδυ στα βορειότερα πελάγη σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ασθενής βροχόπτωση αναμένεται να εκδηλωθεί σήμερα Πέμπτη 24/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αττική
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου