Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ζωνιανά: ''Παρακαλούσα να πεθάνει ο Στάθης Λαζαρίδης'' - Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού!

Ζωνιανά: ''Παρακαλούσα να πεθάνει ο Στάθης Λαζαρίδης'' - Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού!Ο χαροκαμένος πατέρας εξομολογείται με τρεμάμενη φωνή τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο προσκεφάλι του Στάθη Λαζαρίδη...

Στην κρίση του Θεού και όχι των ανθρώπων, έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για την τιμωρία των δολοφόνων του γιού του, ο πατέρας του ειδικού φρουρού, Στάθη Λαζαρίδη.

Ο χαροκαμένος πατέρας εξομολογείται με τρεμάμενη φωνή τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο προσκεφάλι του Στάθη, μιλά για την 8χρονη εγγονή του που έχει να την δει από τότε που γεννήθηκε, όπως λέει, ενώ δίνει και μια πολύτιμη συμβουλή στους συναδέλφους του παιδιού του…


ΦΩΤΟ από cretalive.gr

«Ειδικά τους δύο τελευταίους μήνες το παιδί υπέφερε πολύ», λέει ο κ. Γιάννης Λαζαρίδης και συνεχίζει, «παλαιότερα παρακαλούσα το Θεό να μας τον δώσει, αλλά τώρα τελευταία έφτασα σε σημείο που παρακαλούσα να τον πάρει η Παναγία και ο Θεός για να ησυχάσει».

Όταν ο Στάθης δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι το πρωινό της 5ης Νοεμβρίου 2007, οι γονείς του ήταν σα να δέχτηκαν μια μαχαιριά στην καρδιά. Ο Γιάννης Λαζαρίδης με μεγαλείο ψυχής, λέει για τους δολοφόνους του παιδιού του: «τους Ζωνιανούς ας τους κρίνει ο Θεός. Το παιδί μου το θάψαμε εδώ που γεννήθηκε να μην είναι ανάμεσα σε δολοφόνους σε κάποιο νεκροταφείο των Χανίων».

Όταν ο 37χρονος ειδικός φρουρός -που υπηρετούσε στο τμήμα ασυνομικών επιχειρήσεων Χανίων, λαβώθηκε από τα πυρά των Ζωνιανών, ήταν πατέρας μόλις 40 ημερών. «Δεν πρόλαβε να χαρεί το παιδί του», λέει ο δικός του πατέρας, ο οποίος ελπίζει να εξομαλυνθούν κάποια στιγμή και οι σχέσεις με τη νύφη του. «Την εγγονή μου -αναφέρει χαρακτηριστικά- έχω να την δω 8 χρόνια. Ίσως τώρα να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μας με τη νύφη μου».



Ο κ. Λαζαρίδης ευχαριστώντας όλους εκείνους που τίμησαν το παιδί του και το συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του για την πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ, που έλαμψε δια της απουσίας της από την εξόδιο ακολουθία, ενώ δίνει μια πολύτιμη συμβουλή και στους συναδέλφους του παιδιού του.

«Έλλειπε η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας, αλλά δεν πειράζει από αυτούς έχω παράπονα. Όσο για τους αστυνομικούς, να προσέχουνε διότι αυτό το κράτος δεν θα τους προσέξει καμιά φορά», τόνισε.

Πηγή: neatv.gr, cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου