Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκλονιστική ιστορία! Ήθελε να πεθάνει όταν έμαθε ποιος είναι πατέρας της

Συγκλονιστική ιστορία! Ήθελε να πεθάνει όταν έμαθε ποιος είναι πατέρας τηςΣοκαρισμένη και αηδιασμένη από τις αποκαλύψεις για τη ζωή της η 38χρονη Jodi Cahill έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο.

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της και άρχισε να υποφέρει από νευρική ανορεξία όταν η μητέρα της έστειλε γράμμα πριν από τέσσερα χρόνια και της είπε ποιος είναι ο πατέρας της...




Η μητέρα της είχε βιαστεί από τον πατέρα της με την απειλή όπλου. Αποκάλυψε το τρομακτικό μυστικό της οικογένειας πολλά χρόνια αργότερα. Οι δύο γυναίκες μοιράζονταν τον ίδιο πατέρα.






"Έλαβα το πρώτο γράμμα χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Φοβόμουν να πάω στο γραμματοκιβώτιό μου λίγες εβδομάδες μετά από αυτό", σημείωσε.

Η 38χρονη Jodi Cahill μεγάλωνε με τη γιαγιά τη Juanita, καθώς η μητέρα της είχε αναπτύξει ψύχωση.

"Ήμουν τόσο σοκαρισμένη και αηδιασμένη. Εκείνο το βράδυ προσπάθησα να πηδήξω από μια γέφυρα. Δεν ήξερα τι να κάνω μετά από αυτό που έμαθα".



Μετά την αποκάλυψη της φριχτής αλήθειας κατάλαβε γιατί η μητέρα της τη "μισούσε" τόσο πολύ.

"Ό,τι συνέβη όταν ήμουν μικρή άρχισε να έχει νόημα για εμένα. Μπαινόβγαινε συνέχεια σε νοσοκομεία. Αποκάλυψε σε κάποιον την αλήθεια για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια.



Απλά πίστευα ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. Απειλούσε να με σκοτώσει με όπλο μια φορά. Είπε στην αστυνομία ότι είχε όπλο και ερχόταν να με σκοτώσει.

Πρέπει να ήταν τρομακτικό για εκείνη να με κοιτάζει καθημερινά σαν υπενθύμιση. Όλα βγάζουν νόημα τώρα".



Μετά την αποκάλυψη, η ζωή της Jodi Cahill άλλαξε ριζικά, αλλά επέλεξε να στραφεί στη δουλειά και να μην αντιμετωπίσει τα θέματά της.

Σύντομα σταμάτησε να τρώει και άρχισε να χάνει βάρος έως ότου διαγνώστηκε με νευρική ανορεξία. "Οι φίλοι μου με έβλεπαν να χάνω συνεχώς βάρος. Έφτασα 34 κιλά".



Μετά από χρόνια μάχη με τη νευρική ανορεξία, αυτή τη φορά είναι βέβαιη ότι θα μπορέσει να νικήσει την ασθένεια και θέλησε να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους με το να μοιραστεί την ιστορία της.

Πηγή:Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου