Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Αρκετά συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα Κυριακή 29/11 στη Χίο

Βελτίωση του καιρού στην Ηπειρωτική Ελλάδα και βροχές ή καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο με βελτίωση και εκεί από το απόγευμα, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
 
Οι άνεμοι στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Κυριακή το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 30/11, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, μείωση της θερμοκρασίας στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 

Αττική 
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς, στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους έως ισχυρούς.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. και από το βράδυ στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. και από το βράδυ μεμονωμένες καταιγίδες.
άνεμοι: δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. και σποραδικές καταιγίδες.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία το απόγευμα 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. με τοπικές βροχές.
άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο ιόνιο 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. στην ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου