Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αίθριος καιρός σήμερα Δευτέρα 30/11 στη Χίο

Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στην Κρήτη και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Δευτέρα 30/11, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. 

Αττική
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες το πρωί στα νότια θα είναι κατά τόπους αυξημένες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα είναι παροδικά αυξημένες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί στην Κρήτη πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στην ανατολικά Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό τοπικά 6 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το πρωί στα νότια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου