Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Με αρκετές νεφώσεις ο καιρός στη Χίο σήμερα Κυριακή 31/1

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους πυκνότερες με τοπικές βροχές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη και την Ήπειρο, περιμένουμε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα βορειοανατολικά και το Μυρτώο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στη Χίο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 1/2, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αττική
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.  
Θερμοκρασια: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: ασθενείς μεταβλητοί, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και αργά το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.  
Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί τοπικά 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 00 (μηδέν) έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια βαθμιαία 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 05 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 01-02-2016
Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις, όποτε στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο νότιοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου