Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Διαζύγιο ζητάει η σύζυγος του παιδόφιλου στο Γέρακα – Τον προπηλάκισαν στην Ευελπίδων

Από παιδοψυχολόγο παρακολουθείται ήδη η 10χρονη κόρη του παιδόφιλου ιδιοκτήτη κυλικείου, ο οποίος ασελγούσε σε μαθήτριες Δημοτικού στο Γέρακα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγόρου της συζύγου του.
 
Επιπλέον, τονίζεται ότι η σύζυγός του 52χρονου, έχει κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια, ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή, ο ιδιοκτήτης κυλικείου δέχτηκε...
φραστική επίθεση από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων.

"Να κρεμαστείς βρωμιάρη εκεί που πας! Βρωμιάρη" ακούστηκε να φωνάζει μια γυναίκα, ενώ άλλοι τον μούντζωναν και τον έβριζαν. Οι αστυνομικοί τον πήραν τρέχοντας από το σημείο για να τον βάλουν στο περιπολικό. Κι εκείνος, με σκυμμένο το κεφάλι δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο. Κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη από τις πράξεις του, λέγοντας πως δεν ξέρει τι συνέβη! Μιλώντας έξω από το ανακριτικό γραφείο με δημοσιογράφους λίγο πριν του γνωστοποιηθεί η απόφαση για την προσωρινή κράτησή του, είπε πως ομολόγησε τις πράξεις του στην ανακρίτρια: «Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, μετανιώνω», απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και συμπλήρωσε: «Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν». Ο κατηγορούμενος ανέφερε επίσης πως η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και της αποπλάνησης παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματα του παιδόφιλου, ένα κοριτσάκι 10 ετών, μίλησε στη μητέρα του για ό,τι είχε συμβεί. Έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης. Ο κατηγορούμενος ασέλγησε τουλάχιστον σε τρία κοριτσάκια, τα οποία με το δέλεαρ πως θα τους έδινε πορτοκαλάδα, παρέσυρε στο κυλικείο και τους ζητούσε να σηκώσουν τις μπλούζες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου:
"Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων η οποία συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί. Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο.

Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο.

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του. Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια. Αυτή εξάλλου είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και να της διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη.

Ο Πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας
Μόμιτσας Στυλιανός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου