Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αίθριος ο καιρός στη Χίο σήμερα Δευτέρα 22/2

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
9 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τρίτη 23/2, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αττική
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα νότια βόρειοι – βορειοδυτικοί 5 με 7 και πιθανώς τις πρωινές ώρες τοπικά και 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ, αλλά στα δυτικά βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 ως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 22 βαθμούς κελσίου, με την ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο 
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί με ένταση από 3 ως 5 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 8 ως 21 βαθμούς, αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου