Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αίθριος ο καιρός σήμερα Τρίτη 23/2 στη Χίο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, όπου βαθμιαία μετά το μεσημέρι και από τα νότια θα στραφούν σε νότιους μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα νότιοι μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Τρίτη 23/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες μετά το μεσημέρι και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αναλυτική πρόγνωση

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το βράδυ αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και από το βράδυ αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί 4 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχών τη νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί και βαθμιαία από τα βόρεια νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου