Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Άπνοια και 20 βαθμοί στη Χίο σήμερα Τετάρτη 30/3

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο ασθενείς και τοπικά από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Χίο σήμερα Τετάρτη 30/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από... 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Για αύριο Πέμπτη 31/3, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα
Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια 3 με 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη
Προβλέπονται αραιές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη
Προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές κυρίως ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο
Αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.



Πέμπτη 31-03-2016
καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά νότιοι τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή 01-04-2016
καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Σάββατο 02-04-2016, Κυριακή 03-04-2016 και Δευτέρα 04-04-2016
καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου