Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Σε Λαγκαδούσικα χέρια το Λιμεναρχείο Πειραιά

Χιώτης και πάλι ο νέος Λιμενάρχης

Ανέλαβε τα καθήκοντα του ο νέος κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, συμπατριώτης μας Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Κων/νος Λεοντάρας. Γεννήθηκε στη Λαγκάδα της Χίου το 1966, γιός του Παρασκευά και της Σεβαστής, σπούδασε Διεθνείς σχέσεις στην Πάντειο και εισήλθε στο Λ.Σ. το 1988.

Υπηρέτησε σε...
διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου, ως Λιμενάρχης, Διευθυντής, Ναυτιλιακός ακόλουθος, ενώ παράλληλα έλαβε μεταπτυχιακό από τη σχολή Εθνικής Ασφάλειας του ΥΕΘΑ.

Είναι παντρεμένος και εχει δύο παιδιά.

Οπως σημειώνουν συνάδελφοι του, πρόκειται για άριστος αξιωματικό, εξαιρετικό συνάδελφο και οικογενειάρχη, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Χίο η τοποθέτησή του στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιά αλλά και η εν γένει σταδιοδρομία του.

Στο πρόσφατο παρελθόν λιμενάρχης Πειραιά, είχε διατελέσει και ο απόστρατος από το 2014, με το τίτλο του υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος Δημήτρης Τσιαδής, ο οποίος γεννήθηκε στην Κέραμο της Αμανής στη Χίο και μεγάλωσε στις Οινούσσες. Είχε διατελέσει Λιμενάρχης Πειραιά από τον Απρίλιο του 2010 έως το Φεβρουάριο του 2011, οπότε και προήχθη σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλα μεγαλύτερα καθήκοντα.

Με στοιχεία από το alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου