Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αίθριος ο καιρός σήμερα Τετάρτη 13/7 στη Χίο

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016. Στην κεντρική και δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία αναμένονται τοπικές νεφώσεις που κατά τόπους τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι αυξημένες. Τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στην Ήπειρο και την Πελοπόννησο από 19 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 34 και στην Κρήτη από 18 έως 31.
 
Στο βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο υπόλοιπο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και βορειοδυτικούς 2 έως 4 και στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Τετάρτη 13/7, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
27 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αττική
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στις ανατολικές ακτές έως 6 μποφόρ. Εξασθένηση αναμένεται προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου