Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τρομοδέμα σε εφέτη δικαστή – Ο εκρηκτικός μηχανισμός με τα ξυραφάκια θα τον σκότωνε

Τρομοδέμα σε εφέτη δικαστή – Ο εκρηκτικός μηχανισμός με τα ξυραφάκια θα τον σκότωνεΣτόχο να σκοτώσουν τον εφέτη δικαστή στον Υμηττό, ο οποίος παρέλαβε δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό είχαν οι αποστολείς του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης εφέτης στον Υμηττό, παρέλαβε από το ταχυδρομείο της γειτονιάς του δέμα.

Πήγε στο σπίτι του, άνοιξε το πακέτο και είδε πως...
από το δέμα εξείχαν καλώδια.

Αμέσως ειδοποίησε την αντιτρομοκρατική, η οποία έφτασε μαζί με κλιμάκιο των ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) έφτασε στο σημείο.

Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη στον μηχανισμό, ο οποίος στις πρώτες έρευνες που ακολούθησαν φάνηκε πως αποτελούνταν από μεγάλες κροτίδες, εκρηκτική ύλη και ξυραφάκια. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως αν ο εκρηκτικός μηχανισμός έμπαινε σε λειτουργία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα είχε σκοτώσει τον εφέτη.

Η συνδεσμολογία του μοιάζει με αυτόν του τρομοδέματος που είχε σταλεί στην Πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα για την απόπειρα κατά της οποίας, καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη, αν και ο Χρήστος Τσάκαλος, ένα από τα φερόμενα ηγετικά στελέχη της “Συνωμοσίας” υπαινισσόταν πως πρόκειται για δική τους ενέργεια, όπως και η βόμβα που είχε σταλεί στο ΑΤ Ιτέας, γεγονός για το οποίο η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, είχε αναλάβει την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου