Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Έρευνα για τους δύο εφοριακούς που έκαναν... διαπραγματεύσεις με καντινιέρη που δεν έκοβε αποδείξεις [vid]

Έρευνα για τους δύο εφοριακούς που έκαναν... διαπραγματεύσεις με καντινιέρη που δεν έκοβε αποδείξεις [vid]Εξελίξεις μετά τη δημοσιοποίηση του απίστευτου βίντεο που δείχνει δυο εφοριακούς της ΔΟΥ Τρικάλων να διαπραγματεύονται με τον ιδιοκτήτη καντίνας τον οποίο πήγαν να ελέγξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων  Γιώργος Πιτσιλής διέταξε έρευνα για τη στάση των εφοριακών που εμφανίζονται να... συζητούν τι παράβαση θα βεβαιώσουν με τον καντινιέρη!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη στον έλεγχο ήταν να υποστηρίξει ότι «...
είναι παράνομα όλα, οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες, δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις».

Στη συνέχεια μάλιστα ανέβασε τους τόνους:
«Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα. Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς. Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής; Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές. Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω. Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς. Να πάτε να πάρετε τα 27 δισ...»

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο... κωμικοτραγική καθώς ελεγκτές και καντινιέρης πιάνουν "ψιλή" κουβέντα, σχολιάζοντας τα κοινά τους ενδιαφέροντα αλλά και προτείνοντας εναλλακτικές για το τι είδους παράβαση θα γράψουν!

https://www.facebook.com/alikakos/videos/10154495217988151/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου