Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Περίεργη φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Περίεργη φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΛέσβουΦωτιά ξέσπασε στις 4 τα χαράματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου Σταύρου Ψαρόπουλου. 

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του κ. Ψαρόπουλου στη Βαρειά, στα νότια προάστια της Μυτιλήνης, από τις 8 χθες το βράδυ.

Το...
περίεργο είναι ότι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, έβρεχε.

Τον κ. Ψαρόπουλο ειδοποίησε για το συμβάν γείτονάς του που ξύπνησε από το θόρυβο, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία που επιλήφθηκε του συμβάντος δεν έχει προχωρήσει μέχρις στιγμής στην παραμικρή ανακοίνωση για το συμβάν. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το πίσω τζάμι της καμπίνας του αυτοκινήτου βρέθηκε σπασμένο.
"Περιμένω το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να ξεκαθαρισθεί η όλη υπόθεση", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ίδιος ο κ. Ψαρόπουλος, ο οποίος προσέθεσε και τα εξής:

"Αν πάντως πρόκειται για εμπρησμό που έχει να κάνει με το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ όπως αυτοί στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΟ και στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, λέω πως δεν αξίζει πια τον κόπο να ασχολείται κανείς με το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου στηρίζει στις εκλογές για την ΕΠΟ την παράταξη Γραμμένου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου