Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ανήλικοι «έγδυσαν» δημόσια υπηρεσία στη Λέσβο

Ανήλικοι «έγδυσαν» δημόσια υπηρεσία στη ΛέσβοΈνας 16χρονος και ένας 17χρονος, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές ύψους 9.000 ευρώ στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου που συστεγάζονται η Κτηνιατρική Υπηρεσία Μυτιλήνης

«Γης μαδιάμ» τα έκαναν δυο ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού σε ένα κτίριο όπου...
συστεγάζονται η Κτηνιατρική Υπηρεσία Μυτιλήνης και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, προκαλώντας μεγάλες φθορές στην προσπάθειά τους να ξηλώσουν τα καλώδια παροχής ρεύματος!

Οι δράστες, ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές ύψους 9.000 ευρώ στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων και ξήλωσαν καλώδια αξίας 1.000 ευρώ τον χαλκό των οποίων πούλησαν σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων! Εκεί τα βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούσαν την λεηλασία.

Σε βάρος του υπευθύνου λειτουργίας της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, αλλά αποκάλυψε την ταυτότητα των δυο ανήλικων που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για κλοπή και πρόκληση διακεκριμένων φθορών. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου