Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΝΟ - Απεργία: Δεμένα τα πλοία έως την Κυριακή!

ΠΝΟ - Απεργία: Δεμένα τα πλοία έως την Κυριακή!
Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε σήμερα η ΠΝΟ. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση στα νησιά αφού παραμένουν χωρίς πλοία και θα παραμείνουν έως την Κυριακή.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει πλέον η κατάσταση στα νησιά αφού παραμένουν χωρίς πλοία και θα παραμείνουν έως και την Κυριακή, μετά την σημερινή  απόφαση της ΠΝΟ για...
συνέχιση της απεργίας της. Για παράδειγμα το νοσοκομείο της Κέρκυρας κινδυνεύει να μείνει χωρίς φάρμακα.

Η ίδια κατάσταση με οπωροκηπευτικά και άλλα προϊόντα να μένουν στα λιμάνια αλλά και με τους κατοίκους των νησιών να μην μπορούν να μετακινηθούν!

Η ΠΝΟ αποφάσισε την κλιμάκωση του αγώνα της με συνέχιση της απεργίας κάνοντας λόγο για «αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να «πείσει» ότι δήθεν δεν υπάρχει ζήτημα στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των ναυτικών».

Έτσι κανένα δρομολόγιο δεν θα εκτελείται από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου (00:01) έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (06:00) για όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Η διοίκηση της ΠΝΟ, με την ανακοίνωση που εξέδωσε, προειδοποιεί την πλευρά των εφοπλιστικών εταιρειών, «να μην τολμήσουν να πειράξουν ή έστω απλά να απειλήσουν τον οποιοδήποτε απεργό ναυτεργάτη, ο οποίος απλά υπακούει στις αποφάσεις του ανώτατου συνδικαλιστικού του Οργάνου και των επί μέρους πρωτοβαθμίων οργανώσεων του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλο τον ναυτεργατικό κόσμο. Οι όποιες απεργοσπαστικές προσπάθειες από τον οποιοδήποτε και αν αποπειραθούν θα πέσουν στο κενό αλλά και θα καταγγελθούν δημόσια, ειδικά και επώνυμα».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΝΟ καλεί σε συγκέντρωση τα πληρώματα όλων των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά, αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί στον χώρο απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο, στο Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου