Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 8 κιλά μέχρι το Πάσχα!

Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 8 κιλά μέχρι το Πάσχα!
Έτσι όπως τα έχω υπολογίσει τα πράγματα, σε ένα μήνα περίπου θα υποδεχτούμε το Πάσχα! 

Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να ακολουθήσουμε μια δίαιτα express για να έχουμε ξεφορτωθεί μέχρι τότε οχτώ κιλά και όλο το λίπος από το σώμα μας.

Βασικά αυτή η σκέψη προήλθε από...
το γεγονός ότι κάποιες θα θελήσουν να βάλουν τα “καλά” τους και να δείχνουν σούπερ με αδύνατη σιλουέτα, άλλες θα επισκεφθούν κάποιο νησί και αν ο καιρός το επιτρέπει θα φορέσουν το μαγιό τους για μια βουτιά στην πισίνα ή στη θάλασσα και άλλες απλά θέλουν να προετοιμαστούν για να απολαύσουν χωρίς τύψεις το πασχαλινό τραπέζι, που όπως και να το κάνουμε, στην Ελλάδα διαρκεί αρκετές μέρες, τα θερμιδοφόρα φαγητά είναι αρκετά και σίγουρα μπορεί να μας φορτώσει με κάποια κιλάκια.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, μας προτείνει λοιπόν μια γρήγορη δίαιτα που σε συνδυασμό με γυμναστική (πάντα), θα μας βοηθήσει να χάσουμε 8 κιλά σε ένα μήνα...






ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS!

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων.


* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου