Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Σάλος για playmate που πόζαρε γυμνή στην κορυφή ιερού βουνού! [pic] και [vid]

Σάλος για playmate που πόζαρε γυμνή στην κορυφή ιερού βουνού! [pic]Στο στόχαστρο των ντόπιων Μαορί έχει βρεθεί η 25χρονη Jaylene Cook που πόζαρε γυμνή στην κορυφή του ιερού βουνού Taranaki στη Νέα Ζηλανδία.

Οι Μαορί εμφανίζονται εξοργισμένη από τη γυμνή φωτογραφία της playmate, κάνοντας λόγο για ασέβεια. Το λαμπερό μοντέλο Jaylene Cook φωτογραφήθηκε ολόγυμνη από τον...
συντροφό της Josh Shaw μετά από ώρες πεζοπορίας στην κορυφή του Taranaki στις 26 Απριλίου.


Η Jaylene Cook ποζάρει γυμνή να θαυμάζει τη θέα από την κορυφή του ιερού βουνού Taranaki, φορώντας μόνο ένα καπέλο, γάντια και παπούτσια. Αν και το ζευγάρι δεν στεκόταν στην κορυφή του βουνού από σεβασμό στον πολιτισμό των Μαορί, οι ντόπιοι ισχυρίζονται πως η φωτογραφία είναι ασεβής.

Ο ακαδημαϊκός Dennis Ngawhare δήλωσε στο Stuff.co.nz πως τα μέλη των Μαορί είναι δυσαρεστημένα για την προκλητική φωτογραφία. "Φαντάζομαι ότι κάποιοι θα έλεγαν ποιος νοιάζεται; Υπάρχουν όμως άνθρωποι που ξέρω που θα είναι αρκετά αναστατωμένοι για αυτή τη φωτογραφία. Θα το θεωρούσαν ασέβεια απέναντι στο βουνό. Αυτό που ζητάμε είναι οι άνθρωποι να το σεβαστούν".

Το 25χρονο μοντέλο υπερασπίστηκε την πράξη του, τονίζοντας πως το να είσαι γυμνός είναι φυσικό και όχι ασέβεια. "Η φωτογραφία δεν είναι προκλητική με κανέναν τρόπο. Ξέραμε την ιστορία του. Το να είσαι γυμνός δεν είναι προσβλητικό. Είναι φυσικό και αγνό και αφορά την ελευθερία και την ενδυνάμωση".




Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου