Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ηλιοφάνεια με θερμοκρασία έως 34 βαθμούς περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 26/6 στη Χίο

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεταιγια σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 19 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 35, και στην Κρήτη από 18 έως 34.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ηλιοφάνεια περιμένουμε για σήμερα Δευτέρα 26/6, στη Χίο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
28 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Λέσβος
Στη Λέσβο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4, και στα δυτικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς.

Αττική
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από νωρίς το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 36 και κατά τόπους έως 37 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρος: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 20 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου