Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. Τις πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 12 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου οι εντάσεις τους θα φτάσουν τα 6 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Ηλιοφάνεια προβλέπεται για σήμερα Παρασκευή 15/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
24 έως 35 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Αττική
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με ίδιες εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου