Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της- Η κοπέλα έφερε πολλαπλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές σε όλο της το σώμα 
- Στο λαιμό το θανατηφόρο χτύπημα στην 17χρονη 
- Στη συνέχεια η μητέρα αυτοκτόνησε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο Μαρκόπουλο, όπου μία 51χρονη μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα...
προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, στο σώμα της 17χρονης υπήρχαν πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές, ενώ το θανατηφόρο χτύπημα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Το χρονικό της τραγωδίας
Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι, στο Μαρκόπουλο, όταν η μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους, μαχαίρωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του.

Στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο 53χρονος πατέρας, η σύζυγός του είχε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε η 51χρονη.

Η άτυχη 17χρονη μαθήτρια





Το μήνυμά της ένα 24ωρο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της μητέρας της



Την εν λόγω φωτογραφία η 17χρονη είχε ανεβάσει στο Instagram 40 λεπτά πριν το τραγικό συμβάν



«Ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί», λένε οι συμμαθητές της 17χρονης

Έναν γλυκό λόγο για την άτυχη 17χρονη είχαν να πουν οι συμμαθητές της. Όπως δήλωσαν στο protothema.gr, ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί και μέσα σε όλα».

«Ήμασταν συμμαθητές. Ήταν ένα πολύ ησυχο παιδί, μέσα σε όλα (...) Την είχαμε δει πολλές φορές με τη μητέρα της», δήλωσε συμμαθητής της 17χρονης.

Μία από τις συμμαθήτριές της ανέφερε ότι ανέβασε στην ιστορία της στο Instagram πριν από μία ημέρα ένα περίεργο μήνυμα για «κάτι που έχασε» και ότι «κάτι θα γίνει».

Όπως ανέφεραν οι συμμαθητές της, δεν είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχαν προβλήματα στο σπίτι, καθώς έδειχναν μία  χαρούμενη οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου