Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ο Στρατός καθαρίζει μετά από πέντε χρόνια το περιβάλλον από τα υπολείμματα των βολών στα Κάτω Φανά

Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στα μαστιχοχώρια της Χίου, έφερε την απομάκρυνση του ελληνικού στρατού από το πεδίο βολής στα Κάτω Φανά των Ολύμπων, την τελευταία πενταετία. 

Σήμερα ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς δέχθηκε στο γραφείο του την επίσκεψη του επικεφαλής πυροτεχνουργού του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, Αρχιλοχία Δημητρούλη, συνοδευόμενο από τον...
αντιδήμαρχο Νότιας Χίου Ανδρέα Βεργίτση, και είχε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από τις εργασίες εκκαθάρισης του παλαιού πεδίου βολής των Ολύμπων. 

Συγκεκριμένα, εκεί οι πυροτεχνουργοί του Ελληνικού Στρατού, εδώ και δύο χρόνια εργάζονται συστηματικά για την εκκαθάριση του παλαιού πεδίου βολής από τα υπολείμματα βολών δεκαετιών. 

Ο Αρχιλοχίας Δημητρούλης, ανέπτυξε την πρόοδο του ελέγχου και έγινε συζήτηση, για την προτεραιότητα να εντοπιστεί το ενδιαφέρον σε όσα σημεία έχουν υποδειχθεί και προτάσσονται από την τοπική κοινωνία. 


Τις επόμενες ημέρες, με φροντίδα του Ανδρέα Βεργίτση, θα διοργανωθούν συναντήσεις με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, καλλιεργητές, κτηνοτρόφους, γνώστες και χρήστες της περιοχής, ώστε να προταθούν περαιτέρω περιοχές προτεραιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου