Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Την πίτα τους για το 2018 έκοψαν οι Πυργούσοι Αττικής στο Χαϊδάρι

Στο βήμα η γραμματέας του Συλλόγου και δημοτική 
σύμβουλος Χαϊδαρίου Ειρήνη Γεωργιάδη και δίπλα της 
η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μπρη
Την πίτα τους έκοψαν οι Πυργούσοι της Αττικής, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Φραγκιαδάκης, δίνοντας πολλές ευχές σε όλους!

Ο Σύλλογος των Πυργούσων, παρά την οικονομική κρίση και αυτή τη χρόνια θα συνεχίσει να υπηρετεί με πείσμα τους στόχους του, που είναι η ενίσχυση, καλλιέργεια και ανάπτυξη της πολιτιστικής...
δραστηριότητας του Πυργίου και της Χίου μας, μέσα από την αναβίωση, διατήρηση και μεταλαμπάδευση των παραδόσεων της πατρίδας μας.

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια από τη χορωδία του Ωδείου Χαϊδαρίου και τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου, έδωσαν εορταστικό χρώμα στην εκδήλωση!

Η Χορευτική ομάδα του Συλλόγου, ντυμένη με τις παραδοσιακές Πυργούσικες φορεσιές, καταχειροκροτήθηκε, και ομόρφυνε την εκδήλωση, χορεύοντας τον Πυργούσικο και διάφορους χορούς!!!



Ο Σύλλογος βράβευσε με τιμητική πλακέτα την Ομάδα Εθελοντικής Δασοπροστασίας Πυργίου, για την εθελοντική της δραστηριότητα και προσφορά, τόσο στο φυτικό κεφάλαιο του Πυργίου και του νησιού, όσο και στην κοινωνία!!

Σε όλους τους Πυργούσους νέους φοιτητές, δόθηκε τιμητικός έπαινος και συμβολικό δώρο και ένα από τα βιβλία του ομότιμου καθηγητή Λαυρεντίου Δελασούδα που προσέφερε συμβολικά στα παιδιά και τίμησε την εκδήλωση!

Οι βουλευτές Χίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης (ΣΥΡΙΖΑ) και Νότης Μηταράκης (ΝΔ)
και όρθιος ο καθηγητής Πανεπιστημίου Λαυρέντιος Δελασούδας
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους: Οι βουλευτές Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης και Νότης Μηταράκης,ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Πυργούσης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος, ο αντιδήμαρχος Χίου Ματθαίος Φαφαλιός, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραγιάννης, Πάνος Μοσχονάς, η περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Κορωναίου-Καμπά, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης, ο πρόεδρος του ΨΝΑ Δρομοκαίτειο Ισ. Πρώιος και ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας Βασίλης Φωτόπουλος, ο καθηγητής του Παν/μιου Γιάννης Υφαντόπουλος, ο π.Ναύαρχος και πολιτευτής Χίου Σταυρος Μιχαηλίδης,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:  Α. Μποζίκας, Ε. Ντηνιακός,Κ. Φουρλής, Θ. Σπηλιόπουλος (επικ. Δημοτ. κινήσεων), Ειρήνη Γεωργιάδη,  Ελένη Θερμού,  Αγγελική Γκανά Ρηγάκη, Αλεξία Παναγοπούλου, Κώστας Βορέας, Ηλίας Βαρυτιμιάδης, ο π. ναύαρχος και πρόεδρος των Φίλων του Κάμπου Γιάννης Βοριάς, ο πρόεδρος των Καλλιμασιωτών Χίου Αττικής Αιμιλιανός Ευαγγελινός,ο πρόεδρος της Χιακής Ένωσης Ελευσίνος Κώστας Μαλαχιάς,ο πρόεδρος των Χαλκουσίων Χίου Αττικής Σταμάτης Χονδρογιωργάκης, από τους Μεστούσους Αττικής η Έφη Χρίτη.

Από αριστερά ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης, ο πρόεδρος των Χαλκουσίων Αττικής Σταμάτης Χονδρογιωργάκης, ο πολιτευτής της ΝΔ Σταύρος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος των Καλλιμασιωτών Αττικής Αιμιλιανός Ευαγγελινός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι του Κάμπου Γιάννης Βοριάς και ο αντιδήμαρχος Χίου Ματθαίος Φαφαλιός
Το σύνολο των αρχών και των φορέων, στους χαιρετισμούς τους μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον Σύλλογο Πυργούσων Αττικής και την προσφορά του στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της Χίου και του Χαϊδαρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου