Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ντροπή για την Ελλάδα! ΕΔΕ σε βάρος του πυροσβέστη αντί του αστυνομικού διευθυντή Χίου

 Ο αστυνομικός διευθυντής Χίου απειλεί πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος» [βίντεο]Καταγγελία κατά του πυρονόμου Μιχάλη Ρακιτζή εξετάζετε σε ΕΔΕ από κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Πυροσβεστικής που βρίσκεται στο νησί μας

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Αν περνάνε ΕΔΕ έναν πολίτη που διαμαρτύρεται για κάτι παράνομο που συμβαίνει στον τόπο του (Χαλκειός), τότε τον...
αστυνομικό διευθυντή της Χίου, έπρεπε ήδη να τον είχαν στείλει σπίτι του και να τον είχαν θέσει σε αργία, με τη συμπεριφορά που έδειξε προς τον ήρεμα διαμαρτυρόμενο πολίτη.

Δείτε το βίντεο από το politischios και τα συμπεράσματα δικά σας...



ο απομαγνητοφωνημένος διάλογος

-Αστυνομικός διευθυντής Χίου: Ανοίξτε το δρόμο...Όχι σε παρακαλώ

-Πυρονόμος: Διάλογο κάνουμε. Δημοκρατία έχουμε.

-Αστυνομικός διευθυντής Χίου: Διάλογο μέσα στο δρόμο όχι

-Πυρονόμος: Δημοκρατία έχουμε. Δημοκρατία. Να μην μπορούμε να μιλήσουμε; Δημοκρατία έχουμε. Δεν έχουμε και χούντα.

-Αστυνομικός διευθυντής Χίου: Πρόσεξε! Κοίταξε σε παρακαλώ! Μη μου μιλάς εμένα για χούντα έτσι;

-Πυρονόμος: Να μην μπορούμε να μιλήσουμε;

-Αστυνομικός διευθυντής Χίου: Πρόσεξε είσαι και δημόσιος υπάλληλος. Πρόσεξε!  Πρόσεξε καλά!

-Πυρονόμος: Είμαι δημόσιος υπάλληλος και με γνωρίζετε; Έτσι; Είμαι δημόσιος υπάλληλος και θα με τιμωρήσετε; Είμαι συνάδελφος και είμαι σεσημασμένος. Εδώ πήρε το διοικητή μου και του είπε ότι ο πυροσβέστης έτσι και έτσι. 

-Αστυνομικός διευθυντής Χίου: Κάνε στην άκρη. Κάνε στην άκρη.

-Πυρονόμος: Μη με σπρώχνεται. Μη με σπρώχνεται.

-Αστυνομικός διευθυντής Χίου: Ανοίχτε το δρόμο να τελειώνουμε.

Ο πολίτης Μιχάλης Ρακιτζής μιλάει στον αστυνομικό διευθυντή Χίου στον πληθυντικό ευγενείας παρότι ο τελευταίος τον απειλεί ανοικτά και δημόσια...

Στη Χίο βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του αρχηγείου της Πυροσβεστικής, έπειτα από καταγγελίες κατά του Πυρονόμου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου Μιχάλη Ρακιτζή για τα όσα διαδραματίστηκαν τόσο έξω από τον Άγιο Χαράλαμπο του Χαλκειούς όσο και κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην καταγγελία που κρατούν στα χέρια τους τα στελέχη του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, περιγράφεται η συμπεριφορά του κ. Ρακιτζή ως μη επιτρεπτή από Δημόσιο Υπάλληλο και ζητείται η παρέμβαση του Αρχηγείου.

Τα δύο στελέχη του Αρχηγείου επισκέφθηκαν και τον Δήμο Χίου, όπου ζήτησαν τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης.

Να σημειωθεί ότι ο Μ. Ρακιτζής, είναι μόνιμος κάτοικος του Χαλκειούς, διατηρώντας αγροτική οικία στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. (που έχει υποστεί ζημιές) και βρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο διαμαρτυρόμενος ως κάτοικος της περιοχής.

«Στα 30 χρόνια υπηρεσίας του στο σώμα ουδέποτε έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Η λογική της στοχοποίησης δεν τιμά κανέναν», ανέφεραν συνάδελφοί του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου