Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Έβγαλε… λόγο ο Λιάνης για Πάολα! Τον διέκοψε η τραγουδίστρια και…

ΠάολαΟ Γιώργος Λιάνης έχει εκφράσει με κάθε τρόπο το θαυμασμό του για την Πάολα και με ενθουσιώδεις λέξεις περιέγραψε ως είθισται τη δική του ιστορία με την τραγουδίστρια στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Σου χρωστάω χάρες γιατί εξαιτίας σου γνώρισα στην Πάολα. Δεν την...
είχα δει πριν. Την είδα στην περσινή σας εξαιρετική εμφάνιση και εξεπλάγην και είπα αυτό το πρόσωπο θα το γνωρίσω. Μπορεί να κουβαλάω πέντε δεκαετίες δημοσιογραφίας στην πλάτη μου, αλλά αυτό το πρόσωπο θα το γνωρίσω, όχι θα πάω να το δω. Η Πάολα είναι ένα φαινόμενο.

Ακραίο καλλιτεχνικό φαινόμενο. Είναι γυναίκα με μαγνάδια. Είναι ένα πλάσμα που σιγά σιγά κατέκτησε αυτό που λέμε «νύχτα» και σήμερα βασιλεύει εκεί.

Σκεφτείτε χωρίς συνδρομή από τα μέσα επικοινωνίας, χωρίς συνεντεύξεις, χωρίς τηλεόραση, χωρίς εταιρείες πίσω της. Είναι ένα απολύτως αυτοδημιούργητο πλάσμα. Σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Όταν χορεύει η Πάολα είναι ένα φλεγόμενο ξίφος. Θα έρθω τώρα σε δύο πράγματα πολύ σοβαρά για εμένα. Είναι σταρ και είναι αντι -στάρ. Έχει μια κανονική ζωή. Έχει έναν κανονικό τρόπο να φέρεται, δεν διεκδικεί προβολή. Άκου όμως κάτι που είναι ακόμα μια εντυπωσιακό… Την βλέπω στο πρόγραμμα της, είναι εξοντωτικό, γυρίζει στο καμαρίνι – το έχω ζήσει- κι εκεί εισβάλει το περιθώριο, φίλοι της διαφόρων ειδών, απίστευτοι τύποι και για τον καθένα χωριστά, αφού έχει τελειώσει το εξοντωτικό show, χορεύει πέντε λεπτά μαζί του και κάνουν ένα πρόγραμμα εκεί στα παρασκήνια μία ώρα. Είναι πολύ ζωντανό πράγμα αυτό που κάνει, δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν το έχω δει από άλλον καλλιτέχνη» περιέγραψε ο Γιώργος Λιάνης κάνοντας την Πάολα να γελάσει και να κρυφτεί

«Και τελευταία μου παρατήρηση… δεν θα μείνει εδώ το πρόσωπο αυτό, δυστυχώς. Και δυστυχώς η εποχή είναι φτωχή για να συναντήσει ένα πρόσωπο σαν την Πάολα. Υπήρχαν κάποτε «κολοσσοί» – συνθέτες που έτρεχαν να βρουν αυτά τα πρόσωπα. Ποιος θα συναντήσει αυτό το πρόσωπο σήμερα. Δυστυχώς το λέω αυτό, όχι ότι υποτιμώ το τι υπάρχει. Η Πάολα αν είχε αλλού – τολμάω να το πω κι ας στεναχωρηθεί…» συνέχιζε να λέει ο Γιώργος Λιάνης, όταν η Πάολα χρειάστηκε να τον διακόψει λέγοντας:

«Κύριε Λιάνη, πρέπει να σταματήσετε κάπου εδώ θα νομίζει η μαμά μου πως κάτι έχουμε», κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Έλεγα πως ανήκει αλλού. Θα γυρίσει στην Συκιά η Πάολα και θα συνεχίσει να ζει εκεί. Εκεί είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα. Εκεί είναι η αύρες που θέλει. Κάτω από το θεοβάδιστο όρος. Εκεί που είναι λημέρι πειρατών. Της ταιριάζει αυτό. Κι εκεί θα συνεχίσει αυτό που κάνει, να συνομιλεί με το νεκρό πατέρα της, όπως ο Κατράκης μιλούσε στην ταινία του Αγγελόπουλου με νεκρούς στα μνήματα. Η Πάολα είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει μεταφυσική ζωή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου