Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Καταφτάνουν τα sex robots που θα κάνουν και τις δουλειές του σπιτιού

Καταφτάνουν τα sex robots που θα κάνουν και τις δουλειές του σπιτιούΝέες εποχές για την ανθρωπότητα έρχονται από την Κίνα

Η Exdoll, μια κινεζική φίρμα που ειδικεύεται στα ρομπότ του σεξ, επενδύει σε ένα νέο είδος τεχνητής νοημοσύνης για τα μοντέλα της.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της, η κούκλα Xiaodie έχει ένα σύστημα παρόμοιο με το Alexa και το Siri και συνδέεται στο ίντερνετ, ώστε να μπορείς να κάνεις κουβεντούλα μαζί της, να της ζητάς να σου...
τραγουδά, ακόμα και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, φτάνει να έχεις «έξυπνα» οικιακά συστήματα.

Η Xiaodie, η οποία πωλείται έναντι 3.200 ευρώ, μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα στο σπίτι, όπως να ανοίγει το καλοριφέρ ή το πλυντήριο πιάτων, φτάνει οι ηλεκτρικές συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίντερνετ.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Exdoll, Wu Xingliang, είπε στο πρακτορείο AFP: «Η Κίνα έχει έλλειψη γυναικών, γι’ αυτό και υπάρχει τέτοια ζήτηση, δεν είναι όμως μόνο για σεξ. Τις σχεδιάζουμε έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν ουσιαστικό διάλογο μαζί σου και να σε βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού».

AP_100109132314

Και μας λέει μάλιστα πως αυτές οι κούκλες του σεξ μπορούν να λειτουργήσουν εύκολα ως «ιατρικοί βοηθοί ή ρεσεψιονίστ»! Επίσης, η τεχνολογία είναι ήδη έτοιμη και λειτουργική και ασχολούνται πια αποκλειστικά με το αισθητικό του πράγματος, καθώς προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις φαντασιώσεις του πελάτη.

Για την ώρα πάντως, οι δυνατότητες του ρομπότ ως οικιακός βοηθός παραμένουν σχετικά περιορισμένες. Λειτουργεί μέσω εφαρμογής και συγχρονίζεται με τις «έξυπνες» συσκευές του σπιτιού, μπορώντας ας πούμε να τις ανοιγοκλείνει. Η φίρμα υπόσχεται πάντως μεγάλα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Την ίδια ώρα, η Samantha συνεχίζει να γράφει ιστορία στον κλάδο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου